Vipper & Voks


Hos NbyN kan vi lave forskellige vippebehandlinger. Vores vippeteknikker Lærke, laver singlelashes og lashlift med eller uden farve af de øverste vipper. Vi hjælper dig til det resultat der passer bedst til dig og dine vipper, uanset om du ønsker en kunstig forlængelse eller bare et naturligt løft af dine egne.


Der er en vippestation i beauty baren, men din behandling kan nemt kombineres med negle eller fodbehandling, evt sammen med en ven.

Lash lift Få et længere og mere fyldigt look af dine egne naturlige vipper. Et lash lift er et naturligt og permanent buk af dine vippe. Det forgår varsomt og uden tvang eller knæk af dine vipper så de ikke går i stykker, som ved fx brug af vippebukker derhjemme. Et løft holder i ca 8 uger, hvorefter du skal ind og have dem løftet igen. 


Denne service tilbydes både med og uden farve af de øverste vipper.


PRIS: 275,-

inkl farve: 325,-

Singlelashes Få forlænget dine egne vipper, og gør livet lidt lettere for dig selv om morgenen. Med denne behandling bliver du nemlig fri for mascara!


Singlelashes er en perfektionisk måde at forlænge dine vipper på. der bliver påsat én kunstig vippe på hver af dine egne naturlige vipper, for et naturligt og smukt resultat. Der er flere længder at vælge imellem


PRIS: 500,-
Opfyldning indenfor 2 uger: 300,-
Opfyldning indenfor 3 uger: 350,-

Opfyldning inden for 4 uger: 400,-

Voks behandlinger vi tilbyder voks behandlinger i flere afskygninger, på både krop og i ansigtet. Du kan også få dine voksbehandlinger kombineret, med blandt andet farve af vipper og/eller bryn, eller endda få kombineret voks af underben med din SPA behandling, og lakering af dine tær

Du kan finde de forskellige priser, under BOOKING efterfulgt af valget af din ønskede voks behandling.

Vores voks er fra et af de forende mærker inden for området PERRON RIGOT paris og er desuden meget skånsom og velegnet til sensitiv hud.

Det kan forventes at du skal have 2-4 voksbehandlinger, før du er inde en en god voksrytme, og alle dine hårlængder på området følges ad.


Åbningstider

 

Mandag, Torsdag: 9.00-16.00

Tirsdag, Onsdag: 9.00-19.30

Fredag: 9.00 -15.00

Ulige Lørdage: 9.00-13.00


Brands

Uddannelse

 

2014 - workshop in product knollege

2018 - Perfect French, Akryl

2018 - Perfect French, Gele

2018 - Rock shop, nailart course

2018 - Basic education Nailmania

2018 - Infill course

2019 - Pandora workshop, Nailart

2019 - Nailtech Certificate-Nailmania

2019 - CND Shellac

 

Garanti

 

Der er 7 dages garanti på alle behandlinger, og 20 dage på forlængelse og forstærkning, ved køb af NbyN cuticle oil.

Sidder du model, fraskriver du dig tilfredshedsgarantien. Her vil være 7 dages garanti, forbeholdt knækkede og løftede negle.

Dvs. du altid kan kontakte os her indenfor, hvis der mod forventning skulle ske noget med dine negle, eller evt. pynt skulle falde af. Så vil vi kvit og frit rette eventuelle fejl og mangler. Skal der ske reperationer eller rettelser uden for garanti perioden, tager vi 35,- pr. negl.

Vi retter neglene indenfor vores åbningstider, eller herinden. kan du ikke her, kan neglene ikke forventes rettet.

Bemærk, der ikke refunderes penge for neglene, da vi retter fejlene gratis og altid vil gøre vores ypperste for at neglene bliver perfekte til dig.

 

CVR: 39748711             Copyright © All Rights Reserved to NbyN