Ansigtsbehandlinger

Brand Ambassadør Hos Nailmania.dk

Ansigtsbehandlinger


Der findes mange forskellige former for ansigtsbehandlinger. Vores behandlinger er udelukkende fokuserende på luksus og velvære, og ikke kliniske behandlinger, som fx behandling af acne og urenheder. Hertil henviser vi til nærmeste kosmetolog eller hudpleje.


Til gængæld finder du hos os ro og velvære. Vores lækre, afslappende behandlinger går lige i sindet hvor de styrker din indre fred.


Der bliver åbnet for behandlingerne i 2020!


Akupressur ansigtsbehandling    Ved akupressur ansigtsmassage, bruger vi de samme punkter i ansigtet man ville bruge ved akupunktur. Du vil opleve at nogle at de punkter er ømme under massagen. Disse punkter har energimessigt forbindelse til resten af kroppen. Behandlingen genskaber ikke blot balance i din krop og ansigt, men er også en udrensning, og det er forfor vigtigt at indtage vand efter behandlingen, hvilket vi selvfølgelig servere. 


PRIS 30 minutter: 425,-
PRIS 50 minutter: 575,-

Gua-Sha Ansigtsmassage         Forkæl dig selv med en afslappende massage i hele ansigtet. Massagen fortages med et ROSAQUARTZ sten, der er kendt for at lindre spændinger og smerter. Men også lidelser som migræne og influenza er set afhjulpet ved denne teknik.

Det valgte område fugtes med en eksfolierende creme og masseres med stenen. Der kan forkomme rødme efter behandlingen, hvilket betyder at blokringer ophæves fra dit ansigt. Rødmen forsvinder igen.


PRIS Hele ansigtet - 50 minnutter: 425,-

PRIS Øvre ansigtsdel - 20 minnutter : 300,-
PRIS Nedre ansigtsdel - 20 minnutter: 300,-


Eksfolierende ansigtsmaske          Lider du af tør og træls hud, eller vil du bare gerne forkæles?

Først benyttes en dybdegående skrub, der renser og blødgører huden, hvorefter en eksfolierende maske ligges forsigtigt på din hud, imens der ligges kølige og fugtgivende agurker over dine øjne. Masken modvirker udtørret hud og efterlader den silkeblød og sund. Behandlingen afsluttes med en blid massage af dit ansigt.


Behandlingen tager ca 50 minutter.PRIS: 425,-

Tlf: 20525052
Mail: kundeservice@nailsbynanna.dk


Vi bor på Bredgade 29, 8740 Brædstrup

Åbningstider

 

Mandag: Efter aftale

Tirsdag, Onsdag: 9.00-19.30

Torsdag: 9.00-16.00

Fredag: 9.00 -15.00

Ulige Lørdage: 9.00-13.00
Brands

 

CVR: 39748711             Copyright ©2020  All Rights Reserved to NbyN