Vipper & Voks

Brand Ambassadør Hos Nailmania.dk

Vipper & Voks


Hos NbyN kan vi lave forskellige vippebehandlinger. Vores vippeteknikker Lærke, laver singlelashes og lashlift med eller uden farve af de øverste vipper. Vi hjælper dig til det resultat der passer bedst til dig og dine vipper, uanset om du ønsker en kunstig forlængelse eller bare et naturligt løft af dine egne.


Der er en vippestation i beauty baren, men din behandling kan nemt kombineres med negle eller fodbehandling, evt sammen med en ven.

Lash lift Få et længere og mere fyldigt look af dine egne naturlige vipper. Et lash lift er et naturligt og permanent buk af dine vippe. Det forgår varsomt og uden tvang eller knæk af dine vipper så de ikke går i stykker, som ved fx brug af vippebukker derhjemme. Et løft holder i ca 8 uger, hvorefter du skal ind og have dem løftet igen. 


Denne service tilbydes både med og uden farve af de øverste vipper.


PRIS: 275,-

inkl farve: 325,-

Singlelashes Få forlænget dine egne vipper, og gør livet lidt lettere for dig selv om morgenen. Med denne behandling bliver du nemlig fri for mascara!


Singlelashes er en perfektionisk måde at forlænge dine vipper på. der bliver påsat én kunstig vippe på hver af dine egne naturlige vipper, for et naturligt og smukt resultat. Der er flere længder at vælge imellem


PRIS: 650,-
Opfyldning indenfor 2 uger: 400,-
Opfyldning indenfor 3 uger: 450,-

Opfyldning inden for 4 uger: 500,-

Voks behandlinger vi tilbyder voks behandlinger i flere afskygninger, på både krop og i ansigtet. Du kan også få dine voksbehandlinger kombineret, med blandt andet farve af vipper og/eller bryn, eller endda få kombineret voks af underben med din SPA behandling, og lakering af dine tær

Du kan finde de forskellige priser, under BOOKING efterfulgt af valget af din ønskede voks behandling.

Vores voks er fra et af de forende mærker inden for området PERRON RIGOT paris og er desuden meget skånsom og velegnet til sensitiv hud.

Det kan forventes at du skal have 2-4 voksbehandlinger, før du er inde en en god voksrytme, og alle dine hårlængder på området følges ad.

Tlf: 20525052
Mail: kundeservice@nailsbynanna.dk


Vi bor på Bredgade 29, 8740 Brædstrup

Åbningstider

 

Mandag: Efter aftale

Tirsdag, Onsdag: 9.00-19.30

Torsdag: 9.00-16.00

Fredag: 9.00 -15.00

Ulige Lørdage: 9.00-13.00
Brands

 

CVR: 39748711             Copyright ©2020  All Rights Reserved to NbyN