Uddannelse & Betingelser

Uddannelse
uddannelser • kurser • workshops


Hos NbyN går vi højt op i kvallitet, og i at du skal have de bedst mulige forhold som kunde. Derfor sørger vi hele tiden for at holde os opdateret og undervist i sidste nye trends inden for både negle og vipper. Vi deltager løbende på nye kurser og workshops, der hver gang udvikler vores kunnen og kreativitet!

Brand Ambassadør Hos Nailmania.dk

Nanna                                  


2014 - workshop in product knollege

2018 - Perfect French, Akryl

2018 - Perfect French, Gele

2018 - Rock shop, nailart course

2018 - Basic education Nailmania

2018 - Infill course

2019 - Pandora workshop, Nailart

2019 - Nailtech Certificate-Nailmania

2019 - CND Shellac

2019 - Mixed Media Workshop

2020 - Voks basis uddannselse

2020 - Onestroke lvl 1, nailmania

 Lærke


2019 - Basic lash education

2019 - Basic Acrylic education, CND

2019 - Acrylic Basic course, NbyN

2019 - CND Shellac

2019 - Acrylic Education Diploma, NbyN

2019 - Lashtec Certificate

2020 - Voks basis uddannelse

2020 - Onestroke lvl 1, nailmania

Garanti og Betingelser for booking


Der er altid 7 dages garanti på alle behandlinger(inklusiv lak manicure og gellak behandlinger) og 21 dage på forlængelse og forstærkning, ved køb af NbyN cuticle oil.


Sidder du model, fraskriver du dig tilfredshedsgarantien. Her vil være 7 dages garanti, forbeholdt knækkede og løftede negle, men ingen garanti for, om du kan lide designet eller her er nogle småfejl på negle, lakken eller design.

 

Dvs. du altid kan kontakte os her indenfor, hvis der mod forventning skulle ske noget med dine negle, eller evt. pynt skulle falde af. Så vil vi kvit og frit rette eventuelle fejl og mangler. Skal der ske reperationer eller rettelser uden for garanti perioden, tager vi 35,- pr. negl.

Vi retter neglene indenfor vores åbningstider. Kan du ikke her, kan neglene ikke forventes rettet.

Bemærk, der ikke refunderes penge for neglene, da vi retter fejlene gratis og altid vil gøre vores ypperste for at neglene bliver perfekte til dig.


Hvis du er utilfreds med noget under behandlingen, feks. den farve du har valgt ikke lige var den rigtige når vi begynder at lakere, eller formen og længden ikke er som du vil have den, er det vitalt at du fortæller os det under behandlingen. Vi retter, filer til og omlakere(så længe 1. lag ikke er hærdet) med et smil, men forlader du salonen, går vi ud fra at dette betyder du er tilfreds, og vi retter derfor ikke disse ting bagefter, det samme gælder under lash og bryn behandlinger, mht tilretning, farve mm. 


Farveskift uden opfyldning af negelene, koster 200,- Dette skal bookes ved kontakt til butikken.


Aflysning og ombooking


Aflysning eller ændringer af din booking SKAL ske inden for tidsfristen, og skriftligt via vores facebook side, mail (kundeservice@nailsbynanna.dk) eller afbuds link i bekræftelsesmail.
Afbestillings besked skal indeholde dato for tiden der skal aflyses.


Afbestilling senere end 24 timer før behandlingstid, udgør en fakturering på 50% af behandlingsbeløbet. Afbestilling en time før behandlingstid, eller udblivelse, udgør en fakturering på hele behandlingsbeløbet.


Det er kundens ansvar at sørge for at aflyse tiderne til tiden. Også selvom der bookes en ny tid.


Forberedelse til neglebehandlinger


Du skal komme uden neglelak eller anden produkt på neglene. (med undtagelse af opfyldninger ect) Har du haft neglelak på din forlængelse eller forstærkning, skal du selv fjerne det inden du kommer. da vores file ikke kan klare neglelak. Skal vi fjerne dette vil det koste 25dkk


Vi anbefaler, at du ikke har hænderne for meget i vand på behandlingsdagen. Ej heller, at du benytter cremer eller olier. Vi laver ikke negle eller forbehandlinger på folk med neglesygdomme, svamp, vorter og åbne sår, grundet hygiejne.


Du behøver ikke selv file dine naturlige negle eller bekymre dig om dine neglebånd. alt dette følger ALTID gratis med i vores behandlinger.


Forberedelse til vippebehandlinger


Skal du have lavet vipper, er det vigtigt du ikke kommer med makeop om øjnene, hvis vi skal aftage dette vil det udgøre  et extra gebyr på 25dkk


Det er en god ide at have taget et bad inden behandlingen, da du ikke må vaske dig om øjnene 24 timer efter behandlingen, da limen skal hærde helt op inden den bliver våd og forstyrret.


Undgå at bruge olieret brodukter om øjnene på behandlingsdagen, dette kan forstyrre vippernes holdbarhed.


Tlf: 20525052
Mail: kundeservice@nailsbynanna.dk


Vi bor på Bredgade 29, 8740 Brædstrup

Åbningstider

 

Mandag: Efter aftale

Tirsdag, Onsdag: 9.00-19.30

Torsdag: 9.00-16.00

Fredag: 9.00 -15.00

Ulige Lørdage: 9.00-13.00
Brands

 

CVR: 39748711             Copyright ©2020  All Rights Reserved to NbyN